Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyssä nimensä mukaisesti kuntoillaan nyrkkeilyn lyöntitekniikoita monipuolisesti hyödyntäen.

Kuntonyrkkeilytunnit sisältävät monipuolisia pariharjoituksia sekä välineharjoittelua, joissa keskitytään tehokkaiden käsitekniikoiden eli lyöntien ja lyöntiyhdistelmien oppimiseen. Kuntonyrkkeily on hauska ja tehokas kuntoilumuoto, jossa kehitetään kattavasti liikkuvuutta sekä lihas- ja kestävyyskuntoa vaihtelevilla harjoituksilla.

Nämä tunnit sopivat myös itsenäiseksi kuntoilumuodoksi harrastajille, jotka eivät osallistu potkunyrkkeily- tai potkutekniikkatunneille. Kuntonyrkkeilyyn voit osallistua koska tahansa myös ilman aikaisempaa kokemusta. Huomioitavaa! Kuntonyrkkeilyssä ei harjoitella ottelemista. Otteluharjoitukset järjestetään seuran jäsenille perjantaisin.

Seura järjestää useita kertoja vuodessa kuntonyrkkeilyn perusteisiin ohjaavia yleensä kahden tunnin ”minikursseja”, mutta kuntonyrkkeilyharjoituksiimme voi tulla mukaan koska tahansa! Osallistuminen ei edellytä lainkaan aikaisempaa kamppailulaji- tai urheilutaustaa. Harjoituksissa räätälöidään tarvittaessa helpotettuja tekniikoita aloittelijoille!

Sunnuntaisin kuntonyrkkeilyn lisäksi on lopussa lyhyt kahvakuulaharjoitteluosuus. Liikkeet ovat helppoja ja sopivat myös aloittelijoille.

Tarvittaessa saat salilta nyrkkeilyhanskat lainaksi! Suosittelemme kuitenkin nyrkkeilykärpäsen puraistessa omien hanskojen, käsisiteiden ja hammassuojien hankkimista mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen harjoittelun takaamiseksi.