Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyssä nimensä mukaisesti kuntoillaan nyrkkeilyn lyöntitekniikoita monipuolisesti hyödyntäen.

Kuntonyrkkeilytunnit sisältävät monipuolisia pariharjoituksia sekä välineharjoittelua, joissa keskitytään tehokkaiden käsitekniikoiden eli lyöntien ja lyöntiyhdistelmien oppimiseen. Kuntonyrkkeily on hauska ja tehokas kuntoilumuoto, jossa kehitetään kattavasti liikkuvuutta sekä lihas- ja kestävyyskuntoa vaihtelevilla harjoituksilla.

Nämä tunnit sopivat myös itsenäiseksi kuntoilumuodoksi harrastajille, jotka eivät osallistu potkunyrkkeily- tai potkutekniikkatunneille. Huomioitavaa! Kuntonyrkkeilyssä ei harjoitella ottelemista. Otteluharjoitukset järjestetään seuran jäsenille perjantaisin.

Voit liittyä mukaan harjoituksiin koska tahansa, jos lyöntikokemusta löytyy ennestään. Aloittelijoille seura järjestää kausittain kuntonyrkkeilyn intensiivikursseja, joissa oppii lyömisen perusteet ja tämän jälkeen voi liittyä treeneihin.

Seuraava intensiivikurssi pidetään 15.-16.8.2020.

Klikkaa tästä tapahtumainfoon Facebookissa ja ilmoittaudu mukaan!

Tarvittaessa saat salilta nyrkkeilyhanskat lainaksi! Suosittelemme kuitenkin nyrkkeilykärpäsen puraistessa omien hanskojen, käsisiteiden ja hammassuojien hankkimista mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen harjoittelun takaamiseksi.