Lajitarjonta

Tuusula Fighter Clubilla harjoiteltavat lajit ovat  (K1) potkunyrkkeily eli kickboxing, kuntonyrkkeily sekä lasten oma kickboxing. Lisäksi räätälöimme erillisiä kursseja ja koulutuksia tarpeen ja toiveiden mukaan.

Potkunyrkkeily / kickboxing

Potkunyrkkeily eli kickboxing on moderni ja tehokas kamppailulaji, joka kehittää monipuolisesti lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Potkunyrkkeily soveltuu erinomaisesti kuntoilumuodoksi kaikenikäisille ja -kuntoisille harrastajille. Naisia lajin harrastajista on jo noin puolet. Nimensä mukaisesti lajissa yhdistellään monipuolisesti lyöntejä ja potkuja. Harjoituksissa on pariharjoitteita, suoritustekniikkaa, lihas- ja kestävyyskunnon kehittämistä… Lue lisää.

Lasten oma kickboxing

Lasten oma kickboxing on 7-11 -vuotiaille tarkoitettu ryhmä kamppailulajien maailmaan tutustumiseen laadukkaan tekemisen ja ilon kautta.

Harjoitellaan pystykamppailun perustekniikoita yksin ja pariharjoitteina mm. erilaisia lyöntejä, potkuja, väistöjä ja suojausta. Harjoituksissa ei ole suoranaista ottelua, lukuun ottamatta olkapäähippaa tms. Tekniikoita harjoitellaan potkutyynyihin, säkkeihin sekä parin kanssa hanskoihin… Lue lisää.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyssä nimensä mukaisesti kuntoillaan nyrkkeilyn lyöntitekniikoita monipuolisesti hyödyntäen.

Kuntonyrkkeilytunnit sisältävät monipuolisia pariharjoituksia sekä välineharjoittelua, joissa keskitytään tehokkaiden käsitekniikoiden eli lyöntien ja lyöntiyhdistelmien oppimiseen. Kuntonyrkkeily on hauska ja tehokas kuntoilumuoto, jossa kehitetään kattavasti liikkuvuutta sekä lihas- ja kestävyyskuntoa vaihtelevilla harjoituksilla… Lue lisää.

Yksityisopetus

Tuusula Fighter Club tarjoaa edustamansa toiminnan (potkunyrkkeily ja (kunto)nyrkkeily) puitteissa myös yksityisopetusta. Kartoitamme jokaisen treenattavan yksilölliset tarpeet kyetäksemme tarjoamaan sopivimman ohjaajan sekä ohjelman aina tilanteen mukaan… Lue lisää.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: