Yhteistyössä

Seuratoimintaamme ovat olleet tukemassa erilaiset tahot ja yritykset. Teemme myös yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa seuramme jäsenten hyväksi. Tuusula Fighter Club kiittää lämpimästi kaikkia toiminnan tukemiseen, kehittämiseen ja parantamiseen osallistuvia!

ProTimber
ProTimber_logo

Protimber Oy on tuusulalainen yritys joka on erikoistunut puiden kaatoon sekä kantojyrsintään. Yritys tarjoaa myös oksien poiskuljetusta, haketusta, puiden kuntotutkimuksia sekä myy polttopuita. Protimber on tukenut toimintaamme vuodesta 2016 lähtien.

Twins Finland

Twins -kamppailuvarusteiden verkkokauppa. Laadukkaat kamppailuvarusteet, treenivälineet ja vaatteet harrastamiseen. Tilauksesta -10% alennus ja ilmainen toimitus koodilla ”TWINS565”.

Budoland Finland
Budoland_logo_Kamppailuvarusteet_600x (1)

Budoland Finland maahantuo ja jälleenmyy laadukkaita kamppailulajivarusteita ja -välineitä, vaatteita sekä lajeihin liittyviä tarvikkeita. Seuramme jäsenet saavat tilattua tuotteita erityishinnoin. Tilauksesta -10% alennus koodilla ”TFC15”.

Holtz
pnglogodesignpng

Kamppailuvarusteiden verkkokauppa. Holtz on tukenut seuramme toimintaa vuodesta 2016 lähtien.

Finn Enterprise 
finnenterprise_m

Meiltä löytyy laaja valikoima metsästys- ja urheiluaseita sekä optiikkaa ja keräilyaseita.”

Koulutettu hieroja Tero Harju

www.koskeeko.fi
Tuusulalainen koulutettu hieroja, jolle on kertynyt varsin mainittava määrä kokemusta kamppailulajien harrastajista hoitopöydällään.

”Työssäni keskityn asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vahvuuteni on hierojan ammattitutkinnon mukanaan tuoma kehon- ja anatomiantuntemus sekä syvempi ymmärrys kehon toiminnasta. Ymmärrän eri tuki- ja liikuntaelin ongelmien syitä ja pystyn hieronnan lisäksi ohjaamaan asiakkaalle liikkeitä, joiden avulla hän pystyy itse hoitamaan, korjaamaan sekä ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia.”

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: