Yhteistyössä

Seuratoimintaamme ovat olleet tukemassa erilaiset tahot ja yritykset. Teemme myös yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa seuramme jäsenten hyväksi. Tuusula Fighter Club kiittää lämpimästi kaikkia toiminnan tukemiseen, kehittämiseen ja parantamiseen osallistuvia!

Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy

Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy on täyden palvelun ilmastointiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavuutta sekä ystävällistä palvelua. Työmme päämääränä on aina korkealaatuinen lopputulos. Tavoitteenamme ovat pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet. Toimialueenamme pääasiassa Etelä-Suomi.”

ProTimber
ProTimber_logo

Protimber Oy on tuusulalainen yritys joka on erikoistunut puiden kaatoon sekä kantojyrsintään. Yritys tarjoaa myös oksien poiskuljetusta, haketusta, puiden kuntotutkimuksia sekä myy polttopuita. Protimber on tukenut toimintaamme vuodesta 2016 lähtien.

Twins Finland

Twins -kamppailuvarusteiden verkkokauppa. Laadukkaat kamppailuvarusteet, treenivälineet ja vaatteet harrastamiseen. Tilauksesta -10% alennus ja ilmainen toimitus koodilla ”TWINS565”.

Budoland Finland
Budoland_logo_Kamppailuvarusteet_600x (1)

Budoland Finland maahantuo ja jälleenmyy laadukkaita kamppailulajivarusteita ja -välineitä, vaatteita sekä lajeihin liittyviä tarvikkeita. Seuramme jäsenet saavat tilattua tuotteita erityishinnoin. Tilauksesta -10% alennus koodilla ”TFC15”.

Holtz
pnglogodesignpng

Kamppailuvarusteiden verkkokauppa. Holtz on tukenut seuramme toimintaa vuodesta 2016 lähtien.

Finn Enterprise 
finnenterprise_m

Meiltä löytyy laaja valikoima metsästys- ja urheiluaseita sekä optiikkaa ja keräilyaseita.”

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: