Lasten kickboxing

HUOM! Lasten kickboxing syyskaudelle 2018 on TÄYNNÄ! Mahdollisia peruutuspaikkoja ja paikkoja kevätkaudelle 2019 voi tiedustella sähköpostilla tuusulafighterclub@gmail.com

Lasten oma kickboxing on 7-11 -vuotiaille tarkoitettu ryhmä kamppailulajien maailmaan tutustumiseen laadukkaan tekemisen ja ilon kautta.

Harjoitellaan pystykamppailun perustekniikoita yksin ja pariharjoitteina mm. erilaisia lyöntejä, potkuja, väistöjä ja suojausta. Harjoituksissa ei ole suoranaista ottelua, lukuun ottamatta olkapäähippaa tms. Tekniikoita harjoitellaan potkutyynyihin, säkkeihin sekä parin kanssa hanskoihin. Lapset oppivat perusteiden lisäksi kehonhallintaa, sosiaalisia taitoja, itseluottamusta ja ennen kaikkea pääsevät purkamaan energiaansa turvallisesti osaavien ohjaajien valvonnassa. Kaikki ohjaajat ovat aikuisia.

Lauantain harjoitus sopii kaikille. Tekniikat räätälöidään tarvittaessa sopiviksi myös aivan ensikertalaisille, joten voi huoletta osallistua harjoituksiin.

Torstain harjoitus on suunniteltu jo jonkun aikaa potkunyrkkeilyä harrastaneille lapsille. Torstain treeni on enemmän tekniseen osaamiseen ja haastavampiin tekniikoihin keskittyvä. Erikseen sovitusti torstain ryhmässä harjoitellaan myös sparraamista. Tiedustele ohjaajalta neuvoa lapsen osallistumisesta torstain harjoituksiin.

Kaikki lasten treenit tasosta riippumatta tehdään aina ilon, hauskuuden ja kehittävän oppimisen kautta. Meidän tavoitteenamme on riittävän haastavat, onnistumisen tunteita tarjoavat ja lajin pariin motivoivat treenit!

Varustus:

  • Sisäliikuntavaatteet, ei vetoketjuja tai nappeja
  • juomapullo
  • Omat nyrkkeilyhanskat jos on, seuralla on lainahanskoja.
  • Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin joten varpaiden pesupyyhe mukaan.

IMGP5493