Lasten kickboxing

Lasten oma kickboxing on 7-12 -vuotiaille tarkoitettu ryhmä kamppailulajien maailmaan tutustumiseen laadukkaan tekemisen ja ilon kautta.

Harjoitellaan Kickboxing K1 perustekniikoita yksin ja pariharjoitteina mm. erilaisia lyöntejä, potkuja, väistöjä ja suojausta. Tekniikoita harjoitellaan potkutyynyihin, säkkeihin sekä parin kanssa hanskoihin. Lapset oppivat perusteiden lisäksi kehonhallintaa, sosiaalisia taitoja, itseluottamusta ja ennen kaikkea pääsevät purkamaan energiaa turvallisesti osaavien ohjaajien valvonnassa.

Lauantain harjoituksissa ei ole suoranaista ottelua, lukuun ottamatta olkapäähippaa tai muuta vastaavaa harjoitusta. Harjoitus sopii kaikille peruskurssin suorittaneille.

Torstain harjoitus on suunniteltu kokeneemmille harrastajille. Treeni on enemmän tekniseen osaamiseen ja haastavampiin tekniikoihin keskittyvä. Torstaisin harjoitellaan halukkaiden kanssa valvottua sparraamista. Torstain harjoitukseen voi osallistua, kun taitotaso on riittävä, on omat suojat sekä on suorittanut vähintään keltaisen vyön kokeen.

Kaikki lasten treenit tasosta riippumatta tehdään aina ilon, hauskuuden ja kehittävän oppimisen kautta. Meidän tavoitteenamme on riittävän haastavat, onnistumisen tunteita tarjoavat ja lajin pariin motivoivat treenit!

Mukaan ryhmään tullaan peruskurssin kautta tai jos on aiempaa kamppailulajikokemusta (arvioidaan aina erikseen tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä tuusulafighterclub@gmail.com).

Seuraava lasten potkunyrkkeilyn peruskurssi 7-12 vuotiaille alkaa tammikuussa 2022!
Tapahtumainfo Facebookissa!

Kurssi: 15.1.-5.3.2022
Harjoitukset lauantaisin klo: 12.00 – 13.00
Kurssin hinta: 60 €

Kurssin jälkeen harjoitukset lauantaisin klo: 11.00-12.00

Loppukauden hinta: 100 €

Tiedustelut ja ilmoittautuminen sähköpostilla tuusulafighterclub(a)gmail.com.

Kurssimaksu 60 € maksetaan tilisiirtona:

Saaja: Tuusula Fighter Club RY
Tilinumero: FI 48 1376 3000 1522 96
BIC: NDEA FIHH (Nordea)
Viite: 2260

Kausimaksu maksaessasi käytä viitenumeroa ja tuo kuitti (tai näytä suoritus verkkopankista) seuraaviin harjoituksiin niin saat maksuleimat harjoituskorttiisi.

Peruskurssilla tarvittavat varusteet

  • sisäliikuntavaatteet, ei vetoketjuja tai nappeja
  • juomapullo
  • omat suojat jos on, seuralla on rajallinen määrä lainavarusteita peruskurssin ajaksi
  • harjoittelu tapahtuu paljain jaloin joten varpaiden pesupyyhe mukaan
  • peruskurssin jälkeen tarvittavat varusteet: hammassuojat, nyrkkeilyhanskat, alasuojat(pojat), säärisuojat. Varusteiden hankinnassa opastetaan peruskurssin lopussa.

IMGP5493

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: