Etusivu

Tuusula Fighter Club on vuonna 2015 perustettu kamppailulajiseura, joka tarjoaa monipuolista kuntoilua koko perheelle Hyrylän keskustan läheisyydessä, kokeneiden ohjaajien sekä hyvien treenikavereiden kanssa.

Seurassamme voit harjoitella potkunyrkkeilyä (kickboxing) sekä kuntonyrkkeilyä.

Tuusula Fighter Club on Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseura. Päälajimme potkunyrkkeilyn on HJJK:n Auvo Niiniketo (6 dan) tuonut Suomeen 1980 luvulla. TFC:n päävalmentaja Jann Ranta on aloittanut lajiharjoittelun vuonna 1985 ja on harjoitellut HJJK:lla aina vuoteen 2012 asti.

Fighter Clubilla harjoittelee useita SM-mitalisteja sekä kotimaan ulkopuolella menestyneitä, muun muassa;

  • Naisten sekä kaksi miesten potkunyrkkeilyn Suomen mestaria
  • Thainyrkkeilyn 2-kertainen Suomen mestari
  • Nyrkkeilyn 11-kertainen Suomen sekä 3-kertainen Pohjoismaiden mestari
  • Taekwondon 5-kertainen Suomen mestari + PM 2&3

Mestareistamme huolimatta panostamme erityisesti ”tavallisten” harrastajien nousujohteiseen treenaamiseen!

Tule paikan päälle toteamaan tuntiemme tehokkuus ja loistava ilmapiiri! Ohjaajamme opastavat mielellään juuri sinulle parhaiten sopivan lajin valinnassa. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta kamppailulajeista, suosittelemme harjoittelun aloittamista peruskurssilla.

K1 potkunyrkkeily / kickboxing

Potkunyrkkeily eli kickboxing on moderni ja tehokas kamppailulaji, joka kehittää monipuolisesti lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Potkunyrkkeily soveltuu erinomaisesti kuntoilumuodoksi kaikenikäisille ja -kuntoisille harrastajille. Naisia lajin harrastajista on jo noin puolet.

Seurassamme keskitytään K1- ja low kick -tyylisuuntien harjoitteluun. Vaikka suurin osa potkunyrkkeilyn harrastajista on mukana kuntoilumielessä, voi potkunyrkkeilyä harjoitella myös kilpailut tähtäimessään. Kilpailemisesta kiinnostuneita harrastajia tuemme aktiivisesti.

21078755_1905364746348006_4566213259648182079_n

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: