Kuntonyrkkeilyn intensiivikurssi 1.4.2017!

Tuusula Fighter Club järjestää lauantaina 1.4.2017 kuntonyrkkeilyn intensiivikurssin.

Kuntonyrkkeily on yli 12-vuotiaille suunnattu tehokas ja monipuolinen laji, jolle voidaan ehdottomasti antaa hiki-, hauskuus- ja tehokkuustakuu! Harjoittelu on turvallista ja soveltuu erinomaisesti kaikille kuntoiluhistoriasta riippumatta. Et siis tarvitse lainkaan kokemusta kamppailulajeista osallistuaksesi kurssille, kaikki opetellaan perusteista lähtien. Kurssi sisältää kaksi harjoitusta, josta ensimmäinen on tekniikkapainotteinen ja toinen enemmän tyypillistä kuntonyrkkeilyharjoitusta.

Kuntonyrkkeilyssä ei oteta kontaktia esimerkiksi pään alueelle, vaan harjoittelu tapahtuu tyypillisesti lyöden parin nyrkkeilyhanskoihin, pistehanskoihin tai nyrkkeilysäkkiin. Lyöntitekniikoiden lisäksi harjoituksissa on monipuolisesti niin lihas- ja kestävyyskuntoa kuin ketteryyttä ja motoriikkaa kehittäviä harjoitteita. Moni on kuntonyrkkeilystä myös löytänyt avun mm. niska- ja hartiaseudun jumeihin sekä niistä johtuviin päänsärkyihin, sillä reipashenkinen lyöntijumppa pistää veren erityisen hyvin juuri sillä yläkropan seudulla liikkeelle.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse tuusulafighterclub@gmail.com. Hinta 20€.

Ajankohta:
Lauantai 1.4.2017
1. harjoitus klo 11-12.15
2. harjoitus klo 14.15-15.30

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: