Peruskurssi päättyi vyökokeeseen – harjoitusaikataulu päivitetty

Tuusula Fighter Clubin kolmas peruskurssi saatiin tänään pakettiin vyökokeen merkeissä. Kaikki 14 kokeeseen osallistunutta läpäisivät kirkkaasti kokeen ja saivat todella ansaitut vyöarvonsa. TFC onnittelee tuoreita keltaisen vyön potkunyrkkeilijöitä ja toivottaa erittäin lämpimästi tervetulleeksi mukaan jatkoryhmien treeneihin!

Samalla myös päivitettiin harjoitusaikataulu ajalle 21.3.-30.6.2017. Potkunyrkkeilyä pidetään jatkossa siis ryhmäkoodilla 1 ja 2, joista molemmat soveltuvat kaikille treenaajille. 1-koodin harjoituksissa sarjojen pituus voi olla pidempi ja joitain haastavampia tekniikoita, kuin koodilla 2. Kuntonyrkkeilyn ja kahvakuulan yhdistelmätunti siirrettiin lauantailta sunnuntai-iltaan.

Näillä eväillä kohti kevättä ja huipputreenejä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: