Syyskauden päivitetty harjoitusaikataulu ja potkunyrkkeilyn peruskurssi!

Harjoitusaikataulu syyskaudelle 2017 on nyt päivitetty! Syyskausi alkaa 31.7.2017. Perusrunko ohjelmistossa pysyi samana, mutta pieniä viilauksia on tehty tarjonnan parantamiseksi. Potkunyrkkeilyä on mahdollista syyskaudella harjoitella peräti viitenä päivänä viikossa ja aikuisille treenejä on tarjolla kaikkiaan kuutena päivänä viikossa! Tiistaille lisättiin kuntonyrkkeilyn lisäksi erillinen pädiharjoitus, jossa nimensä mukaisesti treenataan ainoastaan pädeihin. Muita harjoituksia lyhyempi (45min) treeni on tarkoitettu kovemmille tekniikoille ja itsensä fyysiseen haastamiseen – viimeistään tässä jumpassa saa paiskottua viikon käyntiin!

Lasten potkunyrkkeilyyn (7-11 vuotiaat) lisättiin harjoitukset lauantain lisäksi myös torstaille. Kaksi harjoituskertaa viikossa antavat mahdollisuuden tehokkaampaan nousujohteiseen oppimiseen ja erityisen motivoituneille pikkuninjoille vakaamman kehityksen kohti teknisempää osaamista. Ja tottakai edelleen totuttuun tapaan ilon, leikin ja hauskuuden kautta!

kansi

Tuusula Fighter Clubin potkunyrkkeilyn peruskurssi järjestetään syyskaudella 21.8.-25.10.2017. Peruskurssilla opetellaan perusteet turvalliseen ja kehittävään harjoitteluun. Osallistuminen ei edellytä lainkaan urheilu- tai kamppailulajikokemusta – tekniset asiat opetellaan yhdessä alusta asti ja kohotetaan kuntoa samalla. Ei siis tarvitse murehtia vaikka ei olisi koskaan nyrkkeilyhanskoja nähnytkään tai lenkkipolkuja kuluttanut! Tulet harjoittelemaan juuri sellaisena kuin olet, lajissa kuin lajissa jokainen on joskus ollut aloittelija. Tuusula Fighter Clubin motivoiva ja iloinen porukka sekä ilmapiiri kannustaa ja ohjaa eteenpäin kaiken tasoisia. Alkuun et tarvitse edes välineitä, tarvittavat hanskat ja suojat saa lainattua salilta.

Valtaosa harrastajista treenaa potkunyrkkeilyä täysin kuntoilumielessä. Lajin parissa kehittyy niin lihasvoima kuin kestävyyskin joiden lisäksi vahvistuu muun muassa kehonhallinta ja liikkuvuus. Kilpailemaan ei siis ole pakko tähdätä, mutta mikäli ottelukehät alkavat houkuttelemaan niin tuemme myös kilpailutavoitteisia harjoittelijoita täysillä.

Tuusula Fighter Clubilta löydät huippuhyvän porukan! Motivoituneet ohjaajat, laadukkaat harjoitukset ja loistava ilmapiiri tekevät seurastamme loistavan paikan harjoitella. Toivotamme Sinut enemmän kuin lämpimästi tervetulleeksi!

Nähdään syyskaudella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: