ILMAINEN – Kuntonyrkkeilyn perusteet

Kuntonyrkkeilyn perusteet haltuun Tuusula Fighter Clubilla lauantaina 19.8.2017 klo 11-13! Rajoitettu osallistujamäärä (24) – vain paikan varanneille! ILMAINEN! Varaa paikkasi Facebookissa kommentoimalla kiinnitettyyn julkaisuun, tapahtumasivulle tai laittamalla yksityisviesti Tuusula Fighter Clubille! Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuntonyrkkeily on monipuolinen, hauska ja tehokas kuntoilumuoto, jossa ei otella lainkaan. Pariharjoittelu tapahtuu aina parin hanskoihin tai pistehanskoihin. Kuntonyrkkeilyyn kuuluu nyrkkeilyn lyöntien monipuolista yhdistämistä, välineharjoittelua sekä liikkuvuus-, lihas- ja kestävyyskuntoharjoittelua. Kuntonyrkkeilyn perusteet antaa kaikki tarvittavat pohjatiedot kehittävään ja motivoivaan harjoitteluun. Ei edellytä aikaisempaa urheilu- tai kamppailulajitaustaa!

kuntonyrkkeilynperusteet1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: