Helsinki Open 18 @ GB Gym

Lauantaina 25.11.2017 Nea ja Teemu edustivat TFC:tä menestyksekkäästi Helsinki Openissa.

Pitkän ottelutaukonsa näihin karkeloihin päättänyt Nea otti 2-1 voiton WFC:n Sonja Juntusesta vauhdikkaan taistelun päätteeksi. Selvästi pidempi Sonja tarjosi armottoman vastuksen ja pisteistä käytiin kovaa vääntöä loppuun asti. Loppumetreillä Nea nappasi kuitenkin vaaditun etumatkan ja sai hypätä kehästä voittajana!

Teemu urakoi näyttävän 3-0 voiton KuRyn Tero Harjusta ja jatkoi näin hyvin sujuneiden syksyn kisojensa voittoputkea. Ottelu oli hyvin vahvasti Teemun itsensä näköistä rauhallisen varmaa tekemistä ja kovaa iskemistä. On siis kertakaikkiaan hyvä juttu, ettei Teemu itse tiedosta omaa ikäänsä – loistavasti jaksettiin taas painaa hommia kehäköysien sisäpuolella!

Lämmin kiitos kisoista GB Gym ry, kiitos myös vastustajille huoltojoukkoineen, katsojille ja muille paikalla olleille lajin ystäville!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: