Fairtex Open 6.10.2018

Fairtex Open iskettiin Espoon Kehähaiden isännöimänä lauantaina 6.10.2016. Tuusula Fighter Club osallistui karkeloihin kolmen ottelijan voimin. Kisoissa käytiin kaikkiaan kolmetoista ottelua ja kiitämme järjestävää tahoa talkooväkineen sekä tuomariostoa jouhevasti sujuneesta kisapäivästä!

Tuusulalaisista kehään asteli ensimmäisenä ja elämänsä ensimmäistä kertaa someupseeri Konna, joka sai vastaansa NBSA:n Cia de Haasin. Koukkunsa Keravalta asti kroolannut Konna sai pidettyä etäisyyden täräyttävän kovia lyöntejä ja potkuja iskeneeseen ahvenenmaalaiseen ottaen voito kaikin tuomariäänin 3-0.

Päivän viidennessä taistossa Make sai vastaansa STR:n Jimi Hyttisen. Pojat ryskäsivät täydet kolme erää iskuja vaihdellen ja hiki roiskuen. Taistelua käytiin sitkeästi loppuun asti, tuloksena Makelle tappio kaikin tuomariäänin myös kisojen parhaana miesottelijana palkitusta Hyttisestä.

Kisojen yhdeksännessä ottelussa kehässä nähtiin Nea ja EKH:n Emmi Saarela. Matsi oli täydet kolme erää silkkaa rähinää ja vauhti oli päätä huimaava ja vääntö armotonta. Nealle huikeasta taistelusta tappio kaikin tuomariäänin pyörremyrskyn lailla taistelleesta Saarelasta, joka myös palkittiin kisojen parhaana naisottelijana.

Haluamme kiittää järjestäjää onnistuneista kisoista, vastustajia hyvistä matseista sekä aivan erityisesti yleisöä, johon oli soluttautunut tuusulalaisesta näkökulmasta katsottuna ihailtava määrä TFC:n edustusta, KIITOS!

Nyt kohti seuraavia taistoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: