Ajankohtaista

TFC muuttaa!

Tuusula Fighter Club haluaa tarjota jäsenilleen enemmän ja parempaa, joten kesän 2018 aikana muutamme tämän entistä tehokkaammin mahdollistaviin tiloihin! Harjoittelemme kevätkauden loppuun normaalisti vanhoissa tiloissa Mahlamäentiellä, joten muutto ei vaikuta kuluvaan kauteen. Muutto Moukarinkujalle ahkeroidaan kesä-heinäkuun taitteessa, jolloin pääsemme syyskauteen 2018 starttaamaan uudella salilla. Syyskaudelle on suunniteilla paljon kaikkea hienoa, kuten potkunyrkkeilyn peruskurssia ja kuntonyrkkeilyn… Jatka lukemista TFC muuttaa!

Mainokset

Potkunyrkkeilyn peruskurssi elokuussa 2018!

Tuusula Fighter Clubin huippusuosittu potkunyrkkeilyn peruskurssi startataan jälleen elokuussa 2018! Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan piakkoin, mutta harjoitusajat ovat samat myös tulevan peruskurssin osalta; Maanantaisin klo 19.15-20.30 Keskiviikkoisin klo 18-19.15 Peruskurssin puolivälin tienoilla treenaajat saavat oikeuden osallistua myös seuran tarjoamiin kuntonyrkkeilyharjoituksiin. Lisätietoja peruskurssista - klik! Kaksi edellistä peruskurssia on varattu täyteen jo ennen kurssin alkua, joten oma… Jatka lukemista Potkunyrkkeilyn peruskurssi elokuussa 2018!

Vyökoe 26.3.2018

Tuusula Fighter Clubin 5. potkunyrkkeilyn peruskurssi paketoitiin tänään vyökokeen merkeissä. Komentaja Ranta sai kunnian myöntää peräti 19 uutta keltaista vyötä. Koko seura onnittelee kokelaita onnistuneesta suorituksesta ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi jatkoryhmän treeneihin. Tästä se todellinen huvi alkaa!  

Vyökoe 17.2.2018

Lauantaina 17.2.2018 kaikkiaan kolmetoista Tuusula Fighter Clubin kamppailijaa laittoi osaamisensa testiin vyökokeessa. Ylimmän portaan komentaja Ranta pisti porukan tarkkaan syyniin ja niin vakavia naamoja tässä seurassa aika harvoin nähdäänkään, kuin nyt kokeen aikana. Koko porukka suoriutui urakastaan hienosti ja komentaja Ranta myönsi tuntikausien hikoilun päätteeksi kaikkiaan kaksi keltaista vyötä, kahdeksan oranssia vyötä ja kolme vihreää… Jatka lukemista Vyökoe 17.2.2018

Lahjaksi liikuttavan hyvä lahjakortti?

Liikuttavan hyvä lahjakortti? Jos on joulu-, synttäri- tai vaikka vuosipäivälahja hankkimatta, niin Tuusula Fighter Clubin liikuntalahjakortti pelastaa! Lahjakorttiin voit määritellä itse haluamasi summan joka voidaan käyttää lajitarjontamme puitteissa. Miten hienoa olisikaan lahjoittaa läheiselleen osallistuminen potkunyrkkeilyn peruskurssille tai kokonaisen kauden pääsy kuntonyrkkeilyyn? Voidaan käyttää kausi- tai kuukausimaksuihin, 10 kerran korttiin, peruskurssiin, jne. Lahjakortit ja lisätiedot yksityisviestillä tai… Jatka lukemista Lahjaksi liikuttavan hyvä lahjakortti?

Kevätkauden 2018 harjoitusaikataulu

Kevätkausi 2018 starttaa virallisesti maanantaina 8.1.2018! Tulevalla kaudella lapset treenaavat kahdesti viikossa, kuntonyrkkeilijöille tarjontaa on kolmena päivänä viikossa ja potkunyrkkeilijät voivat nyrkkeilyä hyödyntäessään treenata peräti kuutena päivänä viikossa. Kevätkauden 2018 harjoitusaikataulu näyttää tältä: Maanantai: klo: 18.00 – 19.15  K1 Kickboxing klo: 19.15 – 20.30 K1 Kickboxing peruskurssi (15.1.2018 alkaen) Tiistai: klo: 18.00 – 19.00  K1… Jatka lukemista Kevätkauden 2018 harjoitusaikataulu

ILMAINEN – Kuntonyrkkeilyn perusteet!

Mikäs sen parempaa, kuin puskea tuore vuosi 2018 käyntiin kuntonyrkkeilemällä?! Tuusula FIghter Club järjestää lauantaina 6.1.2018 klo 12-14 mahdollisuuden napata kuntonyrkkeilyn perusteet haltuun! Kuntonyrkkeilyn perusteet on suunnattu lyöntijumpasta kiinnostuneille aloittelijoille, joten minkäänlaista kamppailulaji- tai urheilutaustaa ei tarvita. Kuntonyrkkeilyn perusteet antaa tarvittavat eväät kehittävään ja mielekkääseen harjoitteluun. HUOM! Osallistuminen on täysin maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti… Jatka lukemista ILMAINEN – Kuntonyrkkeilyn perusteet!